© 2014 Rubiinin olutklubi   Tämä sivu päivitetty  11.1.2014
Header
2011
Eka lenkki = "ROK Bikersin perustava kokous"
ROK Bikers aloitti toimintansa 9.7.2011, kun suoritettiin Bikersin ensimmäinen harjoituslenkki.
23 kilometrin harjoituslenkille osallistui yhdeksän urheaa uranuurtajaa. Perustavasta kokouksesta lisää omalla sivullaan.

Rubiini-Porvoo Tour
<= lue lisää
Seuraavaksi olikin sitten vielä urheampien pyöräilijöiden vuoro. 16.7.2011 oli kesän pääpyöräilytapahtuma 50 kilometrin legendaarinen Rubiini-Porvoo Tour ja sitten risteily m/s J.L. Runebergilla Porvoosta Helsingin Kauppatorille lempeässä kesäsäässä läpi ihanan Suomenlahden saariston. Osa porukasta ajoi vielä Kauppatorilta merenrantaa pitkin, Merihaan, Hakanimen, Sörnäisten ja Kalasataman kautta Vantaajoen suulle ja sieltä joenvartta pitkin kotiin Rubiiniin(n. 15 km).  Rubiinissa ROK Bikersin tunnuslaulu räjähti ilmoille pyöräilijöiden itsensä esittämänä yhteislauluna "Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan" ja sitä seurasi diplomien jako sekä asiaan kuuluvat onnittelut ja halaukset, jonka jälkeen voitiinkin ottaa muutama hyvin ansaittu huurteinen olut.

Ensimmäinen pyöräilyvuosi oli iloinen, onnellinen ja hauska. Sellaiseksi sen tekivät ROKin reippaat pyöräilevät jäsenet, loistava huoltohenkilökunta ja 'Flat Foot'-jäsen Tilsu.

Kilometreillä ei vuonna 2011 mässäilty, eikä se ollutkaan pääasiallinen tarkoitus. Kilometrejä kuitenkin kertyi tsäkällä nippanappa yli 1000.
Kirjanpidollisesti tilastoihin saatiin kunnioitettavat 1010 km, kun laskemme 
'Flat Foot'-jäsenen Tilsun urheat 50 km:n kävelyretken Porvooseen.
 9 x 23 km = 207 km harjoituslenkki
12 x 50 km + 18 km + 9 x 15 km + 50 km = 803 km Rubiini-Porvoo-Rubiini Tour
=>yhteensä 1010 km<=

ROK Bikersin säännöt:
1. ROK Bikers on osa ROKin normaalia toimintaa ja noudattaa ROKin sääntöjä.
2. ROK Bikersin jäseneksi pääsevät kaikki ROKin jäsenet, tai jotka ovat aikeissa liittyä ROKiin ja jotka ovat osallistuneet ROK Bikersin järjestämälle lenkille polkupyöräillen, huoltohenkilönä tai kävellen ilman polkupyörää. Pyörälenkeille mukaan pääsevät kaikki.
3. Polkupyöräileviä pyöräilijöitä kutsutaan "sankareiksi". Mutta hei - Me ollaan sankareita kaikki...
4. Pyörättömiä  Bikerseja
kutsutaan 'Flat Footeiksi'. Ansioitunein 'Flat Foot' saa vuosittain 'Special Flat Foot Trophy'-diplomin. Toisin kuin voisi luulla, 'Special Flat Foot Trophy' on arvonimi. Vuonna 2011 arvonimen saavuttamiseen vaadittiin 50 km:n kävelylenkki. Ei paha.
5. Täten säännöt olivat tässä.
Yhteistyökumppanit

Rubbana

Vaasan

Kampaamo

Kavaljeeri