© 2014 Rubiinin olutklubi   Tämä sivu päivitetty 1.9.2015
ROK futariRpalloKin  FUTIS ROK

Restaringin Futisturnausfutarifutari
 25.7.2015 Laajasalossa.

Lue lisää>>>

- Ottelutuloksista ei ole muuta tietoa, kuin ROK tuli omassa lohkossaan 3:ksi, eikä päässyt jatkoon...
- Futiskuvia tippuu vähitellen lisää käy vilkaisemassa. Ekaks kansioon tulee paljon kuvia, sitten niitä on pakko karsia. Hetken aikaa kuvien määrä elää, ennen kuin saadaan kuvat järjestykseen. Innokkaimmat voi jo ihan vapaasti käydä kurkkimassa.
goooooool

26.7.2014 ROKin Futisjoukkue edusti kunniakkaasti Rubiinia Restaringin 2014-Futisturnauksessa Pihlajamäessä. Turnausvoitto jäi tällä kerralla täpärästi saavuttamatta. Tuloksena oli yksi voitto, kaksi tappiota ja puolisen tusinaa komeaa maalia.
ROKin parhaaksi pelaajaksi valittiin maalivahtimme Lefa. Oheisessa kuvassa Lefa nappaa esmerkillisen taidokkaasti
hyppysiinsä, röyhkeästi maalille rynnistävän vastustajan hemaisevan keskushyökkääjän. kuvia>>>
lf

futis FUTISTURNAUS 2013
futis

palloFutisturnauspallo
Siltiksen urheilupuistossa lauantaina 17.08.2013 klo 14 – 18 välisenä aikana.

Restaringin järjestämä futisturnaus oli kelistä huolimatta jymymenestys. Vettä tuli siihen malliin että hienot valkoiset sponssipaidat muuttuivat heti kättelyssä läpinäkyviksi paljastaen ROK:n pelaajien vatsalihakset. Tämä luultavasti johti siihen ettei edes tähtiä vilisevä U2 voinut ROK:n voittokulkua estää ja kertaheitolla vaisujen edellisvuosien menestyksen jälkeen voitettiin tietenkin koko turnee. Joukkueen kokoamisessa oli pientä ongelman tynkää ja siitä opiksi seuraaviin turnauksiin. Eli kertakaikkiaan täydellistä suorittamista. Erityiskiitos Nikolle ja Mitrille ja tietty juniorivahvistuksille jotka edesauttoivat sekä materiaalisesti että myöskin pelillisesti.
Futisturnauksesta 2013 on saatu valokuvia julkaistavaksi. Kuvista kiitämme Pia:a.
Joukkue:
- Mitri
- Niko
- Jani
- Samppa - veskari
- Jan
- Kiqu
- Juki
- Jukin kundi Anton + kaveri
- EduskuntaMasa
- Sit se kundi jonka nimeä en ikinä muista =)
- Tulikohan koko nippu jo mainittua?

Tuloksia:
1. peli: ROK - U2: 2-2 (rankkarit jotakin 7-6)
2. peli: ROK - ?: 4-1?
3. peli: ROK - ?: 3-0?

Honkulta vois kysellä noita tuloksia tarkemmin


ROK ja Restaring järjestävät potkufutisturnauksen Siltiksen urheilupuistossa lauantaina 17.08.2013 klo 14 – 18 välisenä aikana. Kaikki innokkaat futarit messiin sekä tietysti loput kannustamaan.
Ilmoittautumislista Rubbanan tiskillä !
ROKjoukkue
Lisätietoja Janilta


Restaringin futisturnaus 11.8.2012
ROKin Futarit pelasivat turnauksessa kolme ottelua. Yksi ottelu päättyi tasan ja kahdessa tuli niukka tappio. Maaleja ROK tehtaili peräti viisi kappaletta. 
AleksiPusku
Y
ksi ROKin maaleista jää pysyvästi Siltamäen historiaan. ROKin maalivahti Samppa toimittaa pallon Masan kautta Jukille, jonka loistava syöttö vapauttaa Aleksin, jonka tarkku pusku uppoaa vastustamattomasti ohi vastustajan hölmistyneen maalivahdin. Kerrassaan mahtava maali.     
 
    
futari
Masafani
ROK'n FUTIS:    1.8.2012 Restaringin futisturnaus oli ja meni.

Kuvia löytyy Kuvia ja muistoja osiosta >>>
Hieman taustaa:
ROKlla on tavoitteena saada innokkaat futarit kasaan vähintään kerran kesässä ja osallistua jonkun ravintolan järjestämään turnaukseen. Viime kesänä oltiin järjestävänä osapuolena Siltamäen World Cupissa joka osoittautuikin varsin onnistuneeksi tapahtumaksi. Joukkueita oli mukana lähemmäs 10 ja pelin taso oli hetkittäin divaritasoa. Turnauksessa ROKn poppoo ei nimivahvasta joukkueesta huolimatta juhlinut ja voittotavoitteesta jäätiin suhteellisen selvästi - alkulohkon jumbotila kahdella tappiolla ei jättänyt paljon selittelyille varaa vaikka illan mittaan Rubiinin kabineteissa kuultiinkin mitä värikkäämpiä selityksiä sille miksei taktiikka toiminut.
futis1

Kausi 2012:
Tänä vuonna lähdetään (ainakin puheiden perusteella) kovalla innolla mahdollisiin turnauksiin. Puhetta paristakin turneesta on jo ollut mutta toistaiseksi allekirjoittaneelle ei virallista tietoa ole tullut. Joten sitä sekä tietenkin viheriöiden aukeamista odotellessa.

Cheerleaderit ovat olleet aina tärkeä osa ROKn futisjoukkuetta, joten silläkin osastolla tarvitaan innokkuutta ja tietenkin kovaa saundia. Eli innokkaat voivat halutessaan tiedustella asiasta ROKn hallitukselta.
futis2
Sivun alkuunup arrow Meinasi ihan unohtua että joukkue -termi jo sinällään tarkoittaa että pitäisi olla enemmän pelaajia kuin yksi. Joten innokkaat futarit olkaa kuulolla. Kun tarkempaa tietoa turnauksista tulee, laitetaan ilmoittautumislista Rubiinin tiskille ja infoa tulee myös tänne nettiin

Futisterveisin
VPJ Jan
pallo
futis3