© 2014 Rubiinin olutklubi Päivitetty 1.4.2014
  Rubiinin_OlutKlubi
 
logo
AinoJaVaino
ROKin huvitoimikunta ja ROK Bikers järjestävät Siltamäen Legendaarisella Ankkalammella EXTEMPORE-Saunaillan 1.4. klo 18 alkaen.

Järjestelyt ovat jälleen kerran ROKmonsterimaiset. ROKin pyöräkerho järjestää paikalle polkulämmitteisen tandem-lenkki-saunan, joka alkaa lämmetä siis heti klo 18.
Naisten saunavuorolla vapaaehtoisena hengenpelastajana toimii Raikka, joka on lupautunut pyytämättäkin pelastamaan kaikki liian matalaan veteen ajautuneet "seireenit".
Miesten saunavuorolla huvitoimikunnan puheenjohtaja MayBe opettaa pojille vesipärskeitten tekoa ja viittaamista, jos on "seurakunnassa" asiaa.

Ota mukaan omat eväät. Muut varusteet ovat täysin tarpeettomia. Musiikista huolehtii Ankkalammen virallinen Taikaorkesteri Purkkiorjat vierailevina solisteinaan Elvis ja Janis Joplin.

Tilaisuus on ROKin yksityistilaisuus ja sinne on kaikilla ROKilaisilla vapaa pääsy.

Tandem-lenkki-sauna
Kuvassa ROK Bikersin tandem-lenkki-sauna, jota ROK Bikers on käyttänyt jo vuosia lauantailenkeillään. Sirpa ja Eija ovat juuri koesaunomassa tanden-lenkki-saunaa Ankkalammen tilaisuutta varten.
Saunan takana jemmassa ovat virvoitusjuomapullosta virvokkeita nauttimassa Masa, Taisto ja Jusa. Kuvaa on ottamassa Fillari-Mikko. Näin siis kaikki ROK Bikersin aktiivisimmat jäsenet pääsivät näpparästi mukaan samaan kuvaan. Kuva on otettu Kaksostentenpolun kääntöpaikalla tandemsaunan tämänpäiväisessä koeajossa.


Kaikki ovat siis tervetulleita tänään klo 18. Seuraa sivuja, sillä lähiaikoina julkaisemme kaikki julkaisukelpoiset kuvat SAUNABILEISTÄ.
Yhteistyökumppanit

Ravintola Rubiini

Vaasan

Ravintola
          Troikka

kampaamo

fysikaalinen
           hoitolaitos

Kavaljeeri
Sivun alkuunup