2016 Rubiinin olutklubi     Tämä sivu on päivitetty 27.11.2016
Leikkikentän tarkoitus
ROKin
                leikkikenttä :n kansallislaulu: Bohemian Rhapsody

Tänne leikkikentoyställe sopisivat ihan hyvin myös laskiaisen mäenlaskut, naamiaiset, niin kuin myös ROKin Kisastudion mölyävät Hifki- ja Jokerifanit, kuten myös se ainokainen orpo Lahden Pingviinien kannattaja, mutta pidettäköön kaikkia edellisiä asiallisina toimintoina ja keskityttäköön täällä lapsellisempiin toimiin.
Hold
                   your Drink
Pysyykö sinulla tuoppi vielä käsissä? Testaa taitosi oheisella nettipelillä ja hae vasta sitten lisää olutta.

 Tästä linkistä löytyy hiirellä näpsäyttämällä lapsellisen hirtehinen hirsipuu, joka on erikoisesti ROKilaisille modifioitu


ROKin kauan kateissa ollut gallialainen sisarseura ROKix on ottanut yhteyttä>>>

Katso myös ROKin gallialaisen sisarseuran ROKIXin kotisivut, jotka ovat selvästi saaneet vaikutteita ROKin kotisivuilta. Vai onkohan se sittenkin toisinpäin ? Katso ROKIXin kotisivut >>>
koiraJoulukalenteri 2015
2015, 2014, 2013 ja 2012

HalloweenSormet
ROKin Nettitoimitus toivottaa lukijoilleen:  Happy
Halloween
Kuvassa toimituksen leipomaa kevyttä sorminaposteltavaa. Näitten tekeminen tuli näin lama-aikaan halvaksi, mikä oli tarkoituskin.
Resepti:
       Helpot Halloween naposteltavat
 - valitaan umpimähkään nippu sormia tai vastaavia...
 - käytetään keittiöveistä tai tarkoitukseen suunniteltuja hohtimia
 - keitetään puoli tuntia (= liotetaan kattilassa, joka on täytetty 100 asteisella vedellä)
 - vesi on 100 asteista, kun se alkaa kuplia.
 - kattilan lämmittamiseen voidaan käyttää stendaria tai puhalluslamppua. Myös useimmista keittiöistä löytyvä hella ajaa saman asian, mutta on hankalampi käyttää.
 VAROITUS: Älä koskaan painele vääntele tai muuten koske sorminesi hellaan, jos et tarkkaan tiedä mitä teet.
 - valmiit naposteltavat syödään sormineen hyvän oluen tai snapsien kera

Halloween    Halloween on ohi ja ROKin kohutut virtuaaliset Halloween-kuvat on siirretty ROKin Leikkikentälle, koska on paljastunut, että ne olivatkin tavallaan mukamas trikkikuvia. Tuo edellä oleva on tietysti pelkästään niitten "rajoittuneitten" eli selväjärkisten mielipide, jotka eivät usko huuhaahan, eivätkä Halloweenin taikaan.
    Viereisessä trikkikuvassa ROKin virtuaalisiin Halloween-bileisiin eksynyt, pyörittämällä huumattu, "täysin viaton sivullinen", viedään väkivalloin leikkimään rituaalimaista ja vaarallista karjulle kärsään-leikkiä.
    Kuva on ehkä trikkikuva, mutta tämä tarina on tosi.
Häbby Haloviiniä
Haluatko Halloweenkuvasi ROKin sivuille. Ei se mitään. Se ilmestyy silti !
Happy HALLOWEEN
Halloween
HalloweenHalloween
Halloween
You !
Sinä olet seuraava ! 
Halloween
Halloween
Vinkki: Klikkaa pikkukuvaa hiiren väärällä näppylällä ja valitse näytä kuva
Yllä on valokuvia ROKin virtuaalisista Halloweenbileistä 2014. Kuvat on otettu ROKin "HarryPotter"-kameralla.
Huomaa siis, etteivät kuvat ole aitoja, vaan ne on otettu Googlen apinasuodattimen läpi. Lisäksi ROKin Leikkikentän nettitoimitus on poistanut rumempien ROKilaisten Halloweenkuvat. Vain ns. edustuskelpoisten jäsenten kuvat ovat jäljellä, eivätkä hekään ole kovin edustuskelpoisia...
Googlen Halloweenify "okulääri" muokkaa "oikeita" valokuvia ja näyttää ROKilaisten todellisen Halloween persoonan. Kuvien henkilöt eivät siis oikeasti ole tällaisia muuten kuin tietenkin Halloweenina, suljettujen ovien suojassa ROKin virtuaalimaailmassa, ROKin Halloween-yön salaisissa virtuaalibileissä.
         
NeppisNeppis
Tämä tarinahan ei oikeastaan kuuluisi tänne ROKin Leikkikentälle, koska tässä tapauksessa on kyseessä vakavamielinen aikuisten totinen kilpailutoiminta.
ROK järjesti 2014.10.04 Neppisskabat.
ROKin Grand Prix Formula 1 Champpionship Race
Kisa oli huikean jännittävä ja kolareiden sävyttämä. Useiden varikkopysähdysten jälkeen ja maalikamerakuvan perusteella kisa jouduttiin ratkaisemaan tasapeliksi. Voittopystin nostivat  Kari ja Visa. JP oli selvä kolmonen.
Kisa oli tiukka ja jännittävä, mutta leikkimielinen ja erityisen hauska. Toivottavasti seuraava kisa järjestetään mahdollisimman pian.

Neppis

Kiitoksia
                             HIPEILLE
Lauantaina 18.10.2014 ROKilla oli Rubiinissa Hippibileet. Bileet olivat nostalgiset ja hauskat. Erityisesti ROKin hallitus pisti parastaan. Kuvassa hallitus ja muutama muu kiittää ROKin jäsenistöä, eli siis hippejä, onnistuneista bileistä.

MAAILMAN SENSAATIO !Varpunen
Kaius on bongannut Varpusen.
Viime vuonna Kaius ei onnistunut bongaamaan kertaakaan hyväksytysti lintua. Kaiusta ei kuitenkaan sovi syyttää välinpitämättömyydestä tai yrityksen puutteesta. Ennätysmäärän eli peräti 30 hylättyjä bongauksia tehnyt Kaius on siis vihdoin ja viimein onnistunut bongaamaan hyväksytysti. Järkyttävästä tapauksesta kerrotaan tarkemmin lisää ROKin bongaussivustolla.

    ROKin 1.4. Aprillipäivän saunailta Ankkalammella sujui turvallisesti, koska Raikka toimi vapaaehtoisena hengenpelastajana. Erityisesti ROKin viehättävät naiset olivat turvassa, eikä kukaan päässyt hukkumaan.  Mainos Ankkalammen saunaillasta löytyy vielä täältä>>>
    Urhea hengenpelastajamme on harjoitellut erityisesti sydänhierontaa ja suusta-suuhun menetelmää.
hengenpelastaja

Lauantaina 15.3.2014   Yllättävän lumisateen vuoksi ROK Bikers siirsi klo 12 suunnitellun pyörälenkin myöhemmäksi. Valitamme tapahtunutta ja pyydämme anteeksi kaikilta turhaan lähtöpaikalle liian aikaisin saapuneilta.
Lenkki saatiin kuitenkin ajettua myöhemmin iltapäivällä ja kivaa oli vaikka lumi hieman hidastikin matkantekoa. Kuva kertonee kaiken.
Fillarilla Paloheinässä

ROKin Amerikantoimittajamme on vihdoin herännyt Oscar-juhlien jälkeisestä kohmelosta ja on vimeinkin saanut lähetettyä virallisen reportaasinsa Amerikan Jussi-Gaalasta, jota sielläpäin maailmaa kutsutaan erheellisesti Oscar-Gaalaksi. Kuten kaikki aikaansa seuraavat ROKilaiset jo viimeistään jouluna tiesivät, kisan voitti ROKin oma ennakkosuosikkimme Andy, pääosan esittäjä elokuvasta 'Jousimiehentien Salatut Eläimet'. Andy siis jatkoi kunniakkaasti Lassien , King Kongin ja Musta Orin viitoittamaa tietä kilpailusarjassa  "Salatut Eläimet". Toiseksi kisassa tuli Oscar itse ja muita sivuosaOscarin voittajia olivat joku "mikkihiiri", joku pitkätukka ja pari femakkoa.
Nämä sivuosan esittäjät kunnostautuivat toimittajamme mukaan gaalan jälkeisissä bileissä ja niin kuulemma kunnostautui myös Andy. Reportterimme ei kuitenkaan suostu kertomaan bileistä yksityiskohtaisesti, joten tämä jää mielikuvituksemme varaan.
ROKin nettitoimitus ja jäsenistö onnittelee kaikkia Oscar-voittajia. HYVÄ ANDY !
OscarWinners2014

Texas Hold'em

17.11. PROTESTI:
"Kaiuksen bongaukset. En löytänyt muutakaan paikkaa, jossa voisin ilmaista mielipiteeni siitä henkilöstä, joka täysin estottomasti ja nimettömämänä ja selvästikin amatöörinä mollaa Kaiuksen loistavia lintubongauksia ja ihan noin vain hylkää KAIKEN! Katsopa nyt sinä, muka biologi, tai mikä lienetkin, vaikkapa kurkea. Kuinka uskomattoman rento ja upea asento linnulla on! Senhän voisi melkein ottaa syliinsä. Puhumattakaan muista, esim. loistavasta teräslinnusta, ooh! Sanon vaan, että ite oot pingviini, jos et osaa arvostaa Kaiuksen otoksia. Siivekkäin terveisin oikea ornitologi, Eija."

   Tuomaristo on ihmeissään ja pyytää kansaa rauhoittumaan. Miten ihmeessä tämä albatrossibongari Kaius muka onkin oikeassa ja yleisön suuri sankari ? Kansanliike Kaiuksen hyväksi on pistänyt tuomariston polvilleen. Kaiuksen yllättävä suosio ja Siltamäen kaduilla riehuvat mielenosoitukset kummastuttavat ja hämmentävät entisestään tätä "bongaussoppaa".
v. 2013 hylätyt bongaukset>>>
Kaius bongaa tykimmin

ROKin naamiaiset 2013 oli ja meni. Ennakkokaavailut naamiaispuvuista menivät pieleen, mutta jäihän niistä ennakkoarvailuista muutama kuva, jotka on tallennettu arvoiselleen paikalle tänne ROKin leikkikentälle tulevien oluenlipittäjien iloksi.
Purkkiorjien kootut seikkailut:Purkkiorjat
Purkkiorjat ja Korvatunturin kuningas OSA 1
Talttumaton Purkkiorjat OSA 2

Purkkiorjat ja Talvivaaran aarre OSA 3
Purkkiorjien paluu OSA 4
Taru seireenien herrasta OSA 5
ROKin joulukalenteri 2012HoHoHo

ROKin joulukalenteri 2013

ROKin joulukalenteri 2014

ROKin joulukalenteri 2015


Lehtijuttu

 ROKIX ryhmäkuva Gaius

murkku
Pocahontas21.4.2012 Lauantain  naamiaisten kunniaksi julkaistiin ensimmäinen naamiaispalapeli.
24 palaa
Kuvassa on ihana Pocahontas tai ehkäpä Hiewathan pikkusisko Kastehelmi.
Näissä kolmessa futispalapeleissä on sitten hieman rumempia köriläitä eli ROKin jalkapallojouikkue
futis

palapeli jossa 25 palaa
palapeli jossa 91 palaa
palapeli jossa 190 palaa

(palikkatestit ovat exe-fileitä, joten jos haluat mitata itsesi, niin imuroi tiedostot sinisistä linkeistä ensin tietokoneellesi ja käynnistä ne sitten sieltä tallennuspaikastaan)
Naaamiaiset84Naamiaiset 84 palaa
Naamiaiset
                             169Naamiaiset 169 palaa
Tästä takaisin ROKin kotisivulle>>>

hymynaamat

juna
Voihan ÄNKERÖINEN ! Jalkapallon EM-kisojen takia pikkukakkonen siirrettiin paikaltaan>>> perjantaina 11.6.2012 ja arki-iltoina viikoilla 24-25.
 Pikku Kakkonen esitetään nukkumaanmenoajan jälkeen n. klo 19.20 ja Touhulan arvoituksia ja/tai
SIAT !Postimies Pate vielä sen jälkeen.haistaV
Tämä kaikki on tietenkin ROKin Kisastudion syytä.
  HYI
KISASTUDIO, HÄVETKÄÄ !